За нас

Something about us

Нещо за нас

Дайрекс АД е компания, която предлага логистични и складови решения за изпращане на пратки по цял свят, както от България,така и от чужбина.

Ние предоставяме бързи, сигурни и надеждни транспортни и логистични решения, насочени най-вече към нуждите на малки предприемачи и малки и средни предприятия, опериращи в eBay, Amazon и Etsy.При нас ще намерите, както евтина и икономична пощенска услуга, така и бърза експресна услуга, която Ви позволява да доставите Вашите пратки в рамките само на няколко дни.

Услугите, които предлагаме са изградени на база запазване пълна конфиденциалност на нашите клиенти.Всички операции и услуги, извършвани от Дайрекс АД, са регламентирани от Общите условия за транспорт,упоменати в нашият сайт и поставени на достъпно за клиентите място в нашите офиси.

Моля, свържете се с нас:
email: office@direx.bg
Моб. тел: 070020373

Разпределителен център/Лично предаване на пратки:
Търговски център Европа – гр. София, бул. Искърско шосе №7 сграда 15 склад 6, Пощенски код: 1592
София, България
Административен офис:

"Сливница" бул. 70, ет.2, офис 5
Варна, България

ул. "Гюешево" №83, Бизнес Център Сердика
София, България

Започнете да изпращате пратките без усилия днес!

Погрижете се за вашият бизнес с Direx.

Регистрирай се сега
Created by Eurocoders
По отношение на прилагането и прилагането на Общия регламент за защита на данните (Регламент (ЕО) 2016/679), който хармонизира правилата за защита на данните в държавите-членки на ЕС, Ви молим да се запознаете с нашата нова политика за поверителност и бисквитки. Можете да намерите повече информация тук.Затвори